Maison en Dordogne
Een dienstverlening die bij u past
Contact | Maison en Dordogne

Verhuur en sleutelbeheer

De verhuur van uw huis kan een zeer interessante optie zijn om opbrengsten te halen uit uw investering.

Wij kunnen zorgen voor de verhuur van uw huis. Voor meer informatie of het aanmelden van uw huis, kijk op onze site Huis huren Dordogne.

Voor de bouw van een huis dat uitstekend geschikt is voor de verhuur raden wij u onze dochtersite Gite in de Dordogne aan.

Controle- en onderhoudsbezoeken

Voor de trotse bezitter van een huis in Frankrijk zal het altijd een angstig idee zijn om zijn haar bezit gedurende enige of langere tijd onbewoond en/of onbeheerd achter te laten. Eén van onze activiteiten in de Dordogne is het beheren van woningen middels regelmatige controlebezoeken.

Ook het onderhoud van uw tuin en/of zwembad kunnen wij voor u verzorgen. Zo hoeft u na aankomst niet onmiddellijk in de tuin aan de slag. Meer informatie

Financiering


Wij geven eveens advies op het gebied van bankzaken. Een financiering door een Franse bank kan vaak interessanter zijn dan door een Nederlandse bank. Onze Franse contacten in de financiële wereld spreken Engels. 

Kijk wat voor u de mogelijkheden zijn: vrijblijvende Aanvraag financiering 

Formele zaken zoals erfrecht

Voor advies inzake contracten, verzekeringen, notariszaken (denk bijvoorbeeld aan het erfrecht), etc. kunt bij ons terecht. 

Wellicht overweegt u naar Frankrijk te emigreren. Wij brengen u in contact met mensen die specialistische kennis in huis hebben. Meer informatie

House styling


Mocht u het huis willen laten inrichten en aankleden door een professional, dan kunnen wij u House2Style aanbevelen.

Zeker indien u besluit het huis te verhuren is dit een goede optie: een op de juiste manier gepresenteerde woning verhuurd namelijk sneller én tegen een hogere prijs dan panden waar minder aandacht aan is besteed.

Ons kantoor